Bonus Nordicbet

Bonus Nordicbet

Du får 6000 kronor gratis plus 100 freespins om du maxar välkomstbonusen på Nordicbet Casino. Det börjar när du registrerar dig och gör din första insättning på 200 kronor eller mer. More »

 

Nordicbet poker

Nordicbet är en sajt på Microgamingnätverket, och de har varit duktiga på att integrera live- och onlinepoker. Är det ett större livearrangemang med svensk anknytning är företaget ofta med och sponsrar och / eller arrangerar satelliter. Detta gör att du ofta ser kvalturneringar till såväl Pokerfinnkampen som förbunds-SM i deras turneringsutbud. Dessutom arrangeras Nordicbets egna Superweekend.

NordicBet Poker tillhör Microgamings pokernätverk och erbjuder spel både i webbläsaren och i nedladdningsbar mjukvara. Hos NordicBet Poker kan du välja att spela vid anonyma bord för att förhindra att dina motspelare använder sig av sparad information från tidigare partier för att analysera din spelstil.

 

Som ny pokerspelare har du chansen att ta del av 3 fantastiska välkomsterbjudanden. Vi har något för dig, oavsett hur mycket du tänkt spela.

Vi erbjuder inte bara en utan fyra olika välkomsterbjudanden, och det är upp till dig att välja vilket du vill ha:

  • €50 – Aktivera bonusen med bonuskoden 50NORDIC med stora bokstäver
  • €100 – Aktivera bonusen med bonuskoden 100NORDIC med stora bokstäver
  • €250 – Aktivera bonusen med bonuskoden 250NORDIC med stora bokstäver
  • €1000 – Aktivera bonusen med bonuskoden 1000NORDIC med stora bokstäver
  • €2000 – Aktivera bonusen genom att använda bonuskoden 2000NORDIC med versaler

 

Som ny spelare kan du delta i både €1000 New Player Freeroll och €500 New Player Turbo tournament.

 

Registera dig nu » »